Отстъплението е видно. Последните години нищо не се случва на територията

...
</TD
>Отстъплението е видно. Последните години нищо не се случва на територията
Коментари Харесай

Борисов в Пловдив: Честити нови и по-високи данъци, българи!

" Отстъплението е видно. Последните години нищо не се случва на територията на България. Политически спор няма. "

Това сподели водачът на ГЕРБ на земеделко събитие в Пловдив, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . " Гранд хотел Пловдив "  е хазаин на конференция на тематика “Eвропейска договорка за фермерите – визията на ЕНП за земеделието в Европа ". 

" Напомням, че преди три години, посредством поради нашата консервативна финансова политика, България беше призната в чакалнята на еврозоната. Щяхме да сме дружно с Хърватия, само че тогава започнаха митингите ". 

" МВФ ни предлага, че би трябвало да променим данъчната си система, с цел да обезпечи повече данъчно приходи в бюджета и е нужни да се възвърне 20%-та ставка на Данък добавена стойност за всички браншове и да се премахне плоския налог от 10% за физически лица "

" Честити ви нови налози, българи. Всичко се заплаща на този свят. Безплатен обяд няма. Пригответе се да плащате високи налози. Безумната политика, която се води - да се раздават всеобщо пари, с цел да си готин, добър и френдли, ще ни накара да си платим скъпо. Тежко му на идващия финансов министър и министър председател. Те ще би трябвало да вкарат в Народното събрание тези закони, препоръчани от МВФ. Тежко и на депутатите, които ще би трябвало да гласоподават за това "

" Парите от всички джобове ще излязат. Който е работил повече, ще заплати повече. Истинският принцип на социализма - работиш доста, плащаш много; нищо не правиш, получаваш доста. А тези, които теглят стопанската система, тези, които оформят Брутният вътрешен продукт, ще платят дебело "

" Започваме да берем резултатите от нашия " труд " през последните години - по времето на ГЕРБ влязохме в банковия съюз на Европа и в чакалнята на еврозоната, имахме и 0 % противозаконна миграция. А в този момент? Ние сами сме си отговорни ", добави той.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР